Vintage Kalem Siteleri

Ocak 14, 2022 5 dakika okuma süresi

“Eskiyle çık, yeniyle gir” sözü pek çok şey için doğru olabilir ama söz konusu dolmakalem olunca her ikisine de yer var kuşkusuz. Bazıları için eski dolma kalemler, uçları nedeniyle veya güzel malzemeleri nedeniyle tercih edilir (selüloit size bakıyoruz!) Diğerleri için, bir koleksiyona tarih ve köken katarlar, başlangıçlara geri dönerler ve geri dönerler. dolma kalem hobisinin kökenleri. İster yeni başlayan, ister uzun süredir meraklısı olun, umarız bu liste size geçmişin antika, vintage ve sınırlı sürümlerinin keşfedilebileceği yerlerin kapsamlı bir listesini sunar. Kaçırdığımız bir yer biliyorsanız (ve sırrınızdan vazgeçmek istiyorsanız) lütfen yorumlarda bize bildirin.

Peyton Street Pens (US)

Peyton Street Pens (US)

On yıldan fazla bir süredir Teri Morris, vintage kalemleri restore ediyor ve satıyor. Peyton Street Pens, geniş bir Amerikan markası yelpazesi sunmaktadır ve doğru resimleri ve açıklamaları için iyi bilinmektedir. Alıcılar özellikle taze envanterin haftalık güncellemelerini takdir ediyorlar.

Go Pens (US)

Gopens Gary Lehrer tarafından başlatıldı. Mağaza hala aktif olsa da, Gary ne yazık ki 2022 Ocak'ta uzaklaştı. Kalem topluluğu Gary'nin sevgili bir üyesi, bir sanat formunu katalog yapan dolma kalemi yaptı. Kalemlerinin üç aylık çevrimiçi teklifi her zaman dört gözle beklemek için bir şeydi. Onu tanımak için iyi bir servet olan ve koleksiyonundan veya bulgularından kendi kendine bir kalem ekleyen birçok kişi tarafından kaçırılacak ve hatırlanacak.

Pen Board (DE)

Peybou gerçekten bir hazinedir. Nadir, vintage veya modern bir Montblanc veya savaş sonrası bir Alman esnekliği arıyorsanız, peybou bulmak için sadece bir yer olabilir. Sıradışı eski kalemler, yeniden oluşturulmuş ve restore edilmiş kalemler sitede bulunabilir. Peyboard, Cen Coşkusu Tom Westerich, Lutz Fiebig ve Max Schrage tarafından yönetilmektedir.

Izods Pens (UK)

Izods, U.K'yı dayanmaktadır. Mürekkeple ilgili olan her şey için büyük bir tutkuya sahip olan Roy van Den Brink-Budgen'e aittir ve prestijli yazma araçları, özellikle Montblanc'a gelince bir dolma (punto değil). Izods, Avrupa kalemlerinin çok çeşitli özel ve sınırlı sayıda seçimi vardır.

Martini Auctions (DE )

Eğer bir pelikan arıyorsanız, nadir bir olanı bile, Martini açık artırmaları bakmak için akıllı bir yer. Saygın bir eBay satıcısı olarak da bilinen Regina Martini tarafından yönetilmektedir.

Letizia Lacopini (IT)

Tenpen'in sahibi ve küratörü Letizia Lacopini, dolma kalemleri hakkında birkaç yayın yazdı. Mağazası vintage ve nareitalian dolma kalemlerinde uzmanlaşmıştır.

David Nishimura (US)

David Nishimura tarafından yönetilen Vintage Pens Websitesi 1997'nin başında başlatıldı. Çevrimiçi David'in otuz otuz artı ÇEŞİTLİ YÜRÜTME TEKNİĞİ Dolma Kalemi Toplama, İlişkiler ve Burslar.

Grand Vision Pens (UK)

Grand Vision Pens, önceden sevilen bağbozumu ve modern dolma kalemlerinin, dizüstü bilgisayarların ve aksesuarların İngiliz satıcılarıdır. Çok çeşitli Parker, Waterman ve Swan Kalemleri sunarlar.

Vintage Fountain Pens (UK)

Amerikan ve İngiliz vintage kalemlerinin İngiltere merkezli satıcısı.

Antique Digger (US)

Güneybatı Florida'da, Antik Digger, ABD'nin güneydoğu bölgesini alır. Greg web sitesinde çok nadir ve sıradışı su ürünü ve parker kalemleri bulunabilir.

Penrealm (US)

Hiç kalem şovuna gittiyseniz, Kirk Speers'ları görmen muhtemeldir. Eğer şanslıysanız, onun tarafından yerleşmiş veya ayarlanmış bir ucu olacaksınız. Saygın saygın bir Nibmeister, Penrealm web sitesi de satılık vintage kalemler sunmaktadır.

Missing Pen (DE)

2000'lerin başında, eksik kalem, çok çeşitli Pelikan kalemine sahip bir eBay satıcısıydı. Artık, Alman yapımı yeni modern ve vintage kalemlerden oluşan bir seçim ile kendi web sitelerine sahipler.

Fountainpenrecycler (US)

Dolma kalem geri dönüşü, 1989 yılında Mike Carter, Crystal Coins sahibi, koleksiyon sahibi ve 45 yılı aşkın bir süredir vintage dolma kalemleri, yazma ekipmanı ve Ephemera'nın bir kollektörü tarafından kuruldu. 2018'de Mike & # 39; S son, Mike Jr. işini öğrenmek için babasına katıldı. Mike Jr., babasının aynı sevgisini aldı ve emekli olduğunda operasyonlarının dümenini devralacak.

Inter Pens (DE)

Lutz Fiebig tarafından yönetilen, Interpens, kalem onarımı, restorasyon ve ucu taşlama hizmetleri sunmaktadır. Web sitelerinde güzel bir bağbozumu seçimi var.

Indy Pen Dance (US)

Linda & Mike, IPD'nin sahipleridir. dolma kalemleri için bir tutkuyla, birçok şeyin yapması ve daha sonra kalemleri çevirmeye başladılar. Web sitelerinde çeşitli vintage kalemler sunan bir "aylık kalem gösterisi tepsisi" bölümü var.

Pentooling (US)

Vintage bir kalem parçası arıyorsanız, Pentooling göründüğünüz ilk yer olmalı. dolma kalemlerinizi korumak için kalem parçaları, restorasyon ve çeşitli araçlar sunarlar.

Chatterleyluxuries (US)

2005 yılında kurulan Bryant Chatterley Greer sahibi tarafından kuruldu. Chatterley Luxuries, ince yazı aletleri ve zamanlarında uzmanlaşmıştır. Bu, modern özel baskı kalemleri ve ayrıca yüksek son vintage kalemler için harika bir kaynaktır.

Dylan Stephen Pens (UK)

Dylan Stephen Lüks Kalemler, U.K'da küçük bir çevrimiçi aile işletmesidir. Uzmanlıkları Montblanc Kalemleri ve markanın çok sağlam bir bilgisine sahipler. Montegrappa, Cartier, Pelikan, Waterman, S.T. gibi birçok lüks markayı stoklar. DuPont, Parker, Onoto ve Visconti.

Japan Treasure Trove (JP)

JapanTreasuretrove tanınmış bir eBay satıcısıdır. Web siteleri yalnızca vintage montblanc kalemlerine odaklanmıştır.

Greg Minuskin Pens (US)

Greg Minuskin uzun zamandır ve tanınmış bir Nibmeisterdir.His sitesi, Nib öğütme, onarımı sunar ve ayrıca satılık vintage kalemleri vardır.

Five Star Pens (US)

Beş yıldızlı kalemler öncelikle bağbozumu dolma kalemlerinin ve ilgili eşyaların satışına adanmıştır. Burada Parker 51s, Parker DuoFolds, Waterman's, Sheaffer, Wahl Eversharp ve Montblanc'ı bulacaksınız.

The Pen Market (US)

Nathaniel Cerf tarafından yönetilen kalem pazarı, herhangi bir dönemin kalemlerini satın alabileceğiniz, satabileceğiniz ve ticaret yapabileceğiniz bir yerdir. İş Güney Dakota'da başladı.

Tims Vintage Pens (US )

Tim Ettenheim, kendini bu şekilde açıklar. "Tim'in vintage kalemleri bir hobi uygulamasıdır - ilginç bulduğum şeyi geri yüklüyorum ve satarım. Genellikle 1910'larda Amerikan ve Avrupa kalemlerini, genel olarak 1910'lardan 1970'lerden, tanınmış parkçılardan ve shaphers'tan sunmaya çalışıyorum. Birçoğu sadece yetersiz pazarlamadan acı çeken bilinen ve daha az sıklıkla görülür. "

Andys-pens (UK)

Andy Evans, yaklaşık yirmi yıl boyunca genel olarak dolma kalemleriyle ve yazma araçlarıyla ilgilenmiştir. Burada bir çeşitli vintage kalem ve aksesuarları satıyor.

Pendemonium (US)

Pendemonium, Sam ve Frank Fiorella'nın sahip olduğu tam zamanlı bir çevrimiçi yazma ekipmanı dükkanıdır. Pendemonium 1993 yılında Montclair, Virginia, Mayıs 2000'de Iowa'ya taşındı ve ardından Haziran 2014'te Kingman, Arizona'ya taşındı.

Ross Pens (US)

Ross Pens, Kuzey Carolina'da yer almaktadır ve Ross McKinney tarafından işletilmektedir. Burada bir görünümlü vintage ve yeni modern kalemler bulabilirsiniz.

The Penguin Pen (US)

Rick Propas, Penguin'in tek mal sahibi, parkçılara, Pelikanlara ve diğer Alman ve Amerikan kalemlerine odaklanan dolma kalem koleksiyoncıları için bir web sitesidir.

The Pen Show (US)

Chicago Tabanlı Pen Show özel baskı kalemleri sunar.

Heritage Collectables (UK )

Miras koleksiyonlarının mülk sahipleri, yirmi yıldan fazla bir süredir vintage yazı aletleri satın alıyor ve satıyor. Onlar Surrey UK ve Normandiya Fransa'da.

Fuellhalter Zentrale (DE)

FuellHalter Zentrale, ilginç Kaweco ve Montblanc dolmasi Kalemleri seçimi sunan nispeten yeni bir mağazadır.

Paul's Pens (US)

Otuz yıldan fazla bir süredir, Paul Erano, Amerika Birleşik Devletleri genelinde kalem şovlarının çoğunda samimi ve tanıdık bir rakamdır. dolma kalemleri hakkında yoğun bir şekilde yazar ve çalışmaları çeşitli kalem yayınlarında düzenli olarak görünür. dolma Kalem Dergisi'nin (FPJ) yayıncısıdır.

Main Street Pens (US)

Ron Zorn tarafından yönetilen ana cadde kalemleri "halka açık" ve 2003 yılında kuzeydoğudaki vintage kalem gösterilerinde tesis bünyesinde komple kalem restorasyonlarını yapmaya başladı. Ayrıca restorasyon ve onarım hizmetleri sunarlar.

Protopens (US)

Eskiden Uber Pens, Protopens, web sitelerinde Avrupa kalemlerinden oluşan bir seçim sunuyor.

Vintage and Modern Pens (UK)

Vintage ve modern kalemler 2014 yılında Ray Walters tarafından başlatıldı. Londra'nın hemen dışındadır ve İngiltere, Avrupa ve ABD'de düzenli olarak uzman kalemlere katılır.

VINTAGE KALEM SATIŞI YAPAN MAĞAZALAR

Fountain Pen Hospital (US)

New York tabanlı FPH, kendi sitelerinde geniş bir Vintage kalem bölümüne sahiptir.

Appelboom (NL)

Nertherland Tabanlı Appelboom şimdi, modern ve sınırlı sayıda baskı kalemlerinin kapsamlı tekliflerine ek olarak önceden sahip olunan kalemler satıyor.

Nibs (US)

Nibs.com, iyi bilinen bir dolma kalem uzmanı John Mottishaw tarafından kuruldu ve kendi sitelerinde önceden sahip olunan bir kalem bölümü var.

Dromgooles (US)

Houston merkezli bir aile işletmesi olan Dromcooles, 1961'den beri kağıda mürekkep koyuyor. Dromgooles, vintage ve kullanılmış kalemlerin bir teklifi yanı sıra çok geniş bir modern kalem ve kalemle ilgili öğeler seçenekleri var.

Anderson Pens (US)

Anderson Pens, Wisconsin ve Chicago merkezli, yeni kalemler, kalemle ilgili eşyalar ve Amerikan markalarından bir görünüm seçimi satıyor.

The Writing Desk (UK)

İngiltere merkezli yazı masası, 2000 yılında Anna ve Martin Roberts tarafından kurulan aile tarafından işletilen bir işletmedir. Onlar tam hizmet, kontrol ve garanti için güzel bir Vintage kalem seçimi sunar.

Sakura Fountain Pen Gallery (BE)

 

VINTAGE KALEMLERDE SATIŞI OLAN PAZARYERLERİ

Catawiki

-

eBay

-

Etsy

-

Fountain Pen Network

-

Reddit

-

Virtual Pen Show

-


Yorum yapın

Yorumlar gösterilmeden önce onaylanacaktır.


Ayrıca Blog içinde

penfest istanbul
PenFest İstanbul - Tüm Bilmeniz Gerekenler

Kasım 15, 2023 6 dakika okuma süresi

PenFest İstanbul, Türkiye'nin tek kalem ve yazı organizasyonu. Bu yıl 4. kez yine Çırağan Sarayında düzenlenecek. Organizasyonun ana sponsoru Markakalem. Tabiri caiz ise Penfest "Yılın en büyük kalem buluşması" sayılabilir. Bu yazımızda Penfest hakkında bilmeniz gerekenleri listeledik.

Devamını oku
Hobonichi Ajanda
Hobonichi Ajanda

Ekim 04, 2023 8 dakika okuma süresi

Japon minimalizminin son eseri, Hobonichi ajanda sistemi hakkında bilmek istedikleriniz.
Devamını oku
Tomoe River Kağıt
Tomoe River Kağıt

Mart 12, 2023 5 dakika okuma süresi

Revnak şampiyonu, dolmakalem tutkunlarının gözdesi Tomoe River kağıdı , özelliklerini ve tarihçesini ele alıyoruz.
Devamını oku

E-POSTA LİSTEMİZE ÜYE OLUN